Partners

Door het opbouwen van relaties met partners wil CINI zijn isolatie filosofie en concepts op een georganiseerde en goedgekeurde manier uitdragen naar de industrie. Hierdoor wil CINI op een kwalitatieve manier tegemoet komen aan de eisen van eindklanten, maar ook een ondersteuning bieden aan isolatie contractoren en engineering organisatie. Onderstaand kan u referenties vinden naar bestaande relaties. Indien u wenst opgenomen te worden in één van de onderstaande categorieën van samenwerking, dan kan u steeds de CINI organisatie contact opnemen voor een verdere evaluatie.

Partners in training

Door middel van samenwerkingen met trainingsorganisaties wil CINI er voor zorgen dat de inhoud het handboek en het isolatie concept op een juiste manier worden doorgegeven tijdens opleidingen. Door middel van controle en overleg wil CINI met deze partners een kwalitatief trainingsaanbod in de markt plaatsen.

Partners in contracting

Contractors en organisaties die het ontwerp van isolatiesystemen voor hun rekening nemen, en die in lijn zijn met het CINI handboek kunnen dit kenbaar maken.

Partners in inspection

Kwaliteitsborging van de geïnstalleerde insolatie systemen, dient te worden uitgevoerd door gekwalificeerde CINI inspecteurs. Met kennis van zaken kunnen deze inspecteurs ingeschakeld worden by de evaluatie van de uitgevoerde werken.